Kertauspäivä

Tunneilla kertaamme.  Runsaan ajan käyttäminen sombrero- ja mambovariaatioiden kertaamiseen tuntuu omalta kannaltani hiukan ajan haaskaamiselta, koska en luultavasti kuitenkaan tule saamaan siitä Suomeen muuta kuin ”ennaltahuudettua” ruedamateriaalia.  Parisalsassa en oikein näe itseäni ilmoittamassa ääneen etukäteen daamille ”sombrero y mambo complicadoa”.

Tanssikoulumme Centro Havannassa oli helppo tunnistaa - se kun oli tuolla kadulla suunnilleen ainut rakennus, jonka julkisivu oli maalattu.
Tanssikoulumme Centro Havannassa oli helppo tunnistaa – se kun oli tuolla kadulla suunnilleen ainut rakennus, jonka julkisivu oli maalattu.

Setentojen kertaaminen on sen sijaan kivaa, ja viimein saamme treenattavaksemme kunnon käsiotehässäkän, setenta y uno complicadon.  Hauska ja härö kuvio!

Pikkulasten liikuntatunti Centro Havannassa alkamassa.  Jos ei ole fudiskenttää, silloin pelataan kadulla!
Pikkulasten liikuntatunti Centro Havannassa alkamassa. Jos ei ole fudiskenttää, silloin pelataan kadulla!

Illalla pidämme Marian casalla Heinille yllätyssynttäribileet, jotka onnistuvat täydellisesti.  Kuubalaiset rakastavat bileitä, ja näiden eteen on nähty hirmuisesti vaivaa.  Paikalla on 1830:ssa esiintynyt erittäin suosittu, naispainotteinen salsayhtye, joka on kuulemma tulossa käymään Pori Jazzissakin.  Niin ja kokonainen paistettu sikakin löytyy.  Mahtavat bileet, kerta kaikkiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s