Kulttuurit törmäävät

Lisää setentapohjaisia hauskoja kuvioita, setenta complicado ja frozen, joista jälkimmäinen tuntuu haastavammalta.  Molemmat täyttävät tehokkaasti päivän tanssikiintolevyni miehen roolissa tanssiessani, koska kuviot ovat varsin pitkiä (noin 16 tahdin mittaisia) ja joudun miettimään vientiäni ja erikoisia käsiotteita ja niiden vaihtoja paljon.

Vanhoja jenkkiautoja Havannan kaduilla riittää, ja niillä kulkeminen on turistille todella halpaa.  Toiset ovat näin priimakunnossa...
Vanhoja jenkkiautoja Havannan kaduilla riittää, ja niillä kulkeminen on turistille todella halpaa. Toiset ovat näin priimakunnossa…

Rumbas hidas, huolellinen läpikäyminen on ihan jees, mutta tanssipariemme salin laidalla pitämä keskustelukerho häiritsee ja ärsyttää.  Mainitsenkin tästä Marialle, joka käy huomauttamassa siitä pareille, mutta huomaan keskustelun vain jatkuvan.  OAMK:n tuntikuriin tottuneelle tanssituntikulttuurien yhteentörmäys on selviö.

...osa on "pientä laittoa vaille" tai odottaa kadulla varaosaa...
…osa on ”pientä laittoa vaille” tai odottaa kadulla varaosaa…

Lopputunnin rueda turhauttaa miehenä tanssivaa: ruedassa huudetaan uusia, outoja kuvioita, joiden viennistä minulla ja A-V:lla ei ole hajuakaan.  Putoamme täysin kyydistä.

...ja osan kohdalla taitaa toivo olla jo mennyttä.
…ja osan kohdalla taitaa toivo olla jo mennyttä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s