2012 pähkinänkuoressa

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 8 800 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 15 years to get that many views.

Click here to see the complete report.

* * *

Siinäpä vuosi 2012 pähkinänkuoressa tämän blogin osalta – mutta numerot eivät toki kerro kaikkea.  Olen tyytyväinen siitä, että blogini on pysynyt ”pienen piirin harrastuksena”.

Alunperinhän aloin pohdiskella näitä tanssiasioita ihan vaan omassa päässäni, ja kun päätin jakaa ajatukseni muiden kanssa, esitin mielessäni pienen toivomuksen, etten joutuisi kommenttien ja kommentoimisen suohon.  Seuratanssi nostattaa sosiaalisessa mediassa valitettavasti aika ajoin negatiivisiakin tunteita pintaan, ja olen seuraillut sivusta useampaa katkerantuntuista vänkäämistä ja miettinyt, mikä saa pysymään tämän ihanan harrastuksen parissa, jos se kerran tuottaa noin negatiivisia tuntemuksia illasta toiseen.

Vuosi 2012 oli minulle jälleen kerran muutosten vuosi, muutaman vuoden ”hiljaiselon” ja opiskeluun keskittymisen jälkeen.  Muutto toiselle paikkakunnalle ja ihan sen oikean opetustyön aloittaminen olivat isoja asioita, ja veivät paljon energiaa – mikä valitettavasti näkyy blogini laiskassa päivitystahdissa (tämä on vasta yhdeksäs postaus tänä vuonna).  Yritän olla ensi vuonna ahkerampi!

Nyt on kaksi viikkoa aikaa valmistella ja jännittää salsa-opintomatkaamme Kuuban Havannaan.  Sitten bailataan!

Hyvää Uutta Vuotta 2013 kaikille lukijoilleni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s