Pitkä aika, ei näe

No huhhuh, huomasin juuri, että viimeisesti blogipäivityksestäni on yli 3 kk. Eihän sellainen peli vetele – niinpä tässä tuleekin Tanssijan statuspäivitys tiivistettynä.

Toinen lukuvuotemme päättyi lopputentteihin, joista selvisin odotuksien mukaan, joiltakin osin jopa yläkanttiin. Päälajista sain, kuten ekana vuonnakin, 4/5, mutta mikä mukavinta, Rock’n’Swingin numero oli noussut kolmosesta neloseen. Minusta itsestänikin tuntui, että viimetalvinen Boogie Woogie tarttui jotenkin paremmin kehoon kuin ekan vuoden Lindy Hop, ja oli mukava huomata, että Arstilan Timon päätelmät olivat samansuuntaiset.

Ensi syksynähän meillä puhaltavatkin R’n’S-puolella uudet tuulet, kun Heikkisen Anni tulee ko. lajin opettajaksi. Henkilökohtaisesti toivon paljon Buggia…se kun tässä koulussa on jäänyt hävyttömän vähälle opetukselle.

Kesä onkin sitten kulunut ”taitoa ylläpitävissä” merkeissä – eli olen kiertänyt Pohjois-Pohjanmaan lavoja ja nauttinut lavatanssimeiningistä, ”tavan tanssijana”.  Hienoja hetkiä olen saanut kokea moniaita, upeita hetkiä Rumban, Cha Chan, Tangon jne. parissa.  On ollut (kuten viime kesänäkin) hienoa huomata, että koulussa hankittuja taitoja on pystynyt soveltamaan vapaasti vietyyn paritanssiin. Erityisen hienolta on tuntunut heittää aivot narikkaan ja heittäytyä vain tanssimaan, vapain askelin ja tyylein, vapaasti musiikkiin.

Myös kilpatanssiprojektimme on jatkunut kesän aikana, ja tällä hetkellä meillä on parini kanssa kasassa kaikkien kuuden S1E:ssä tanssittavien lajien koreografiat. Nyt tarvitaan enää rutkasti treeniä, treeniä ja treeniä. Syyskuussa olisi ilmeisesti ensimmäiset kisat, joissa taidot mitataan.

Kaiken kaikkiaan – tuskin maltan odottaa kolmannen opiskeluvuotemme alkamista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s