Opetusharjoittelut melkein ohi!

No niin, aikuisten ryhmät tälle vuodelle on sitten tehty, ja opetusharjoittelut lähestyvät päätöstään.  Hienoja elämyksiä!  Ja hienoa on ollut nähdä, miten paljon ovat oppilaat kehittyneet tanssissaan talven aikana. Kyllä tässä voi ehkä ihan ansiosta tuntea hienoista orastavaa ammattiylpeyttä työstään. Paljon on opittu, paljon vielä opittavaa, mutta hyvällä tiellä ollaan.

Oppilaiden palaute sekä Leean ja minun Tanssipaja-ryhmässä että MuKon kursseilla on ollut todella positiivista. Ryhmissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja henki, parinvaihdot ovat toimineet saumattomasti, ryhmillä on ollut hauskaa, tanssia ovat saaneet paljon – ja ennenkaikkea sitä oppimista on tapahtunut.

Erityiskiitos näin julkisestikin opekollegalleni Leealle upeasti menneestä talvesta, jonka aikana olemme saaneet yhdessä tunteja suunnitellessamme ja pitäessämme lukuisia oivalluksen hetkiä, joita olemme jalostaneet tanssiharjoitteiksi ja soveltaneet niitä menestyksellä.  Ajattelemme samalla tavoin, mutta silti niin, että kumpikin keksii aina jonkun uuden näkökulman opetukseen. Tällainen työskentely on valitettavan harvinaista hupia sitten oikeassa ammatinharjoittamisessa – tanssinopettajan työ on liian usein sitä yksinäistä puurtamista.

Suurkiitos, Leea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s