Syysloma, turha loma

Syyslomamme on takanapäin, ja tällaisiin lomiin tottumattomana Tanssijalla oli tylsää!  Onneksi OAMK:n kulttuurin kirjastossa on loistava valikoima hyviä DVD-leffoja – katsoin varmaan ainakin parikymmentä leffaa viikon aikana.  En muista aikaa, jolloin olisin ikävöinyt kouluun, mutta tulipahan sekin koettua.

Anssi lähti takaisin opiskeluhommiin taas joiksikin viikoiksi, ja lukujärjestyksemme muuttui sen myötä hiukan. Edelleen seuratanssit, jazz ja baletti menevät säännöllisesti, mutta tänään alkoivat Maria Ylösen pitäminä parisalsatunnit ja loppuviikosta alkavatkin sitten Arstilan Timon pitämät Rock ’n’ Swing -opinnot.  Parisalsa maistuu mukavalta, tänään menimme perusliikkeitä parin kanssa viejinä ja seuraajina ja lopuksi tutustuimme ”kuubalaiseen piirileikkiin” eli ruedaan.

Kotiopiskelun puolella olen jo aloittanut uuden esseen kirjoittamisen.  ”Tanssin historia ja historialliset tanssit” -kurssin osana meidän on kirjoitettava essee jostain historiallisten tanssien aikakausiin liittyvästä ilmiöstä.  Valitsin aiheekseni sosiaalisten tanssien tanssietiketin synnyn, ja voi veljet, miten mielenkiintoisia juttuja olen jo saanut esiin tongittua.  Aion vastata esseessäni mm. kysymyksiin ”miksi tanssisalia kierretään vastapäivään?” ja ”mistä vakiotanssiasento on syntynyt”.  Esseessä on jo kymmenkunta sivua, joten täytynee kohta alkaa topuutella, ettei tule liian laajaa.  Tosin huomasin, että tässä olisi aika oivallinen aihe vaikkapa opinnäytetyöhön!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s