Blogi on nyt julkinen

Koska olen nykyään riippumaton tanssifiilistelijä, eikä minulla siis ole sen kummempia kytköksiä yhteenkään tanssialan yrittäjään, päätin viimein tehdä tästä tanssiblogistani julkisen.  Olen toki siivonnut sitä hiukan ja laittanut postaukset, joiden sisältämän tiedon näen edelleen kuuluvan tekijänoikeuden piiriin, salasanan alle.  Mutta muuten tässä blogissa ei pitäisi olla mitään, mikä ei kestäisi päivänvaloa.  Kuka tietää, ehkäpä tämän myötä blogi saa myös uusia lukijoita…?

Tällä hetkellä statukseni on se, että odottelen lopullisia valintapisteitä ja tietoa hyväksymisestä OAMK:n valintatoimistolta.  Olen saanut sensuuntaista tietoa, että sisäänpääsyni pitäisi olla varmaa, mikä aiheuttaa vatsanpohjassa positiivista nipistelyä. Olen myös päättänyt lähteä tälle tielle, mikäli minulle mahdollisuus tarjotaan, vaikka se vaatiikin jonkintasoisia uhrauksia. Jos kaikki käy hyvin, minusta tulee siis elokuussa tanssinopettajaopiskelija!

Tämän blogin tarkoitus ei silti tule muuttumaan, vaikka postaukseni syksystä lähtien tulevatkin varmasti käsittelemään erityisen paljon ammatillista kasvuani ja kehittymistäni tiellä kohti tanssinopettajan ammattia.  Blogin on tarkoitus silti edelleen sisältää sekalaisia havaintoja paritanssin ihanasta maailmasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s