Uutta suuntaa elämälle?

Blogi on ollut hetken hiljainen, mutta Tanssijan elämässä taustalla on tapahtunut yhtä ja toista.  En ole halunnut ruveta kertomaan puolivalmiista asioista, mutta nyt, kun tilanne on mikä on, voin antaa seikkaperäisen selostuksen tapahtumista.

Rakkauteni seuratanssiin yltyi tässä kevään mittaan niin palavaksi, että päätin heittäytyä pitkästä aikaa elämässäni oikein kunnolla ja jättää hakupaperit yhteishaussa OAMK:n tanssinopettajan koulutusohjelmaan.  Viimeinen vihannes mielessäni muhineeseen tanssisoppaan oli se, kun tanssikurssin väliajalla eräs vanhempi nainen tuli kyselemään, annanko tanssitunteja jossain. Kun hölmistyneenä sain suustani TÄH?, hän tokaisi perään, että ”enkös mä kuitenkin tanssinopettaja ole?”.

Olen rakastanut opettamista aina silloin, kun tilaisuuksia on elämäni varrella tullut vastaan, mutta nuorempana ajattelin vain rahaa ja päättelin, että muunlaisissa hommissa pääsee ”paremmille liksoille”. Nyt kun noita hommia on tässä tullut viimeiset 13 vuotta katseltua, niin eipä tunnu kovin hohdokkaalta enää.

Eli lyhyestä virsi kaunis, laitoin siis hakupaperit sisään ja tulin hyväksytyksi pääsykokeisiin.  Päätin kirjoittaa auki tunnelmia ja ajatuksia pääsykokeista, joten olkaa hyvät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s