Tervetuloa, Karpalo!

Yritän nyt lisätä sinut blogin ”kontribuuttoriksi”, minkä jälkeen sinun pitäisi päästä lukemaan blogia ja myös kirjoittamaan siihen. Toivottavasti onnistuu! Myös postausten kommentoinnin pitäisi onnistua.

6 thoughts on “Tervetuloa, Karpalo!

 1. Täällä ollaan! Minä jo selasin tuolla vaikka sun missä nettiviidakossa ja hakusanoillakin etsin, mutta nyt siis paikalla 🙂

 2. No hei, mahtavaa että onnistui! Muista vaihtaa salasanasi samantien, niin tietoturvakin on taattua.

 3. Vaihdettu on heti! Täähän on tosi laaja sivusto. Vau! Oot tarkasti kirjoittanu asiat ylös.. Mutta miksi ihmeessä yksityisesti, siis eikös tämmönen kannattaisi julkisesti kirjoittaa?

 4. Tällä päätöksellä on pitkähkö historia. Aloinkin kirjoittaa blogia julkisena, kun naiivisti kuvittelin, että siitähän pitää olla pelkkää hyötyä kaikille. Mainostin myös yhden sähköpostin verran blogia Aaltosen purkkiporukoille, mutta seuraus tästä oli, että Aaltosen Sari pyysi minua salaamaan blogin copyright-syistä.

  Ymmärrän tavallaan Sarin pointin, koska olen julkaissut ja julkaisen vastakin blogissa myös muistiinpanoja heidän kursseiltaan. Toinen Sarin pointti oli, että eräässä postauksessa käytän termiä ”Aaltosen ruuhkakurssit”, ja eräässä toisessa viittaan tanssipiirien juoruiluun.

  Sarin perustelut olivat ne, että Aaltoselle töitä tekevänä ei minulla ole varaa tällaisiin julkisiin mielipiteisiin, vaikka niillä olisi kuinka hyvä tarkoitus. Yksityishenkilönä voisin toki kirjoitella julkisesti melkein mitä vaan.

  Koska halusin jatkaa purkkiporukassa, päädyin tähän ratkaisuun, että tämä blogi pidetään yksityisenä ainakin toistaiseksi. Onhan tästä sekin hyvä puoli, että me voidaan kahdestaan ruotia Aaltosten opetuksen ongelmia sydämen kyllyydestä. 🙂

 5. Niin ja rohkeasti sitten vaan kirjoittamaan omia tekstejäsi sydämen kyllyydestä, jos haluttaa! Minun askelkuvioni kun ovat aina miehen kannalta kirjoitettuja, niin ei niistä varmaan sinulle niin paljon hyötyä ole…;)

  Kun kirjoitat uutta postausta, oikeassa alakulmassa on kategorialuettelo, jota olisi kiva sinunkin käyttää. Eli ruksit vaan menemään ne kategoriat, joihin postauksesi kuuluu, tai teet ihan uuden (sekin onnistuu oikean alakulman laatikosta). Tästä on se hyöty, että blogissa samaan aiheeseen (esim. johonkin tiettyyn tanssiin) liittyvät postaukset saa kerralla kätevästi näkyville.

 6. Ahaa.. No mutta hyvä kun olet silti jatkanu blogia, kyllä se on helpompi muistella niitä kuvioita ja tekniikkapläjäyksiä kun ei niitä kuitenkaan kerralla välttämättä niele.

  Juu, minäpä harjoittelen sitä kirjoittamista tässä jonain päivänä. Mulle kun on aiemmin tuttua vain blogien yms. sujuva (heh) lukeminen, ei ees kommentointi.
  Onnittelut joka tapauksessa sivuista! Nyt tää kuitenki lähtee 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s